Top 4 cele mai creative cereri de casatorie

0
250
cereri de casatorie

Căsătoria este cu siguranță unul dintre cele mai importante și mai așteptate momente din viața unui cuplu, însă, cel puțin la fel de încărcată emoțional este și cererea în căsătorie.

Fiecare bărbat își dorește să surprindă cât se poate de plăcut partenera sa, oferindu-i acesteia o cerere în căsătorie cât mai originală și care să rămâne vie în amintiri pentru tot restul vieții. Cu toate acestea, foarte multe dintre persoane se lovesc de o profundă lipsă de idei atunci când își doresc o propunere de căsătorie mai deosebită.

Dacă ești în aceeași situație atunci ai ajuns în locul potrivit. În continuare îți voi prezenta unele dintre cele mai creative cereri de căsătorie, numai bune pentru a te inspira să oferi acea magie pe care un astfel de moment o merită.

#1 Ce faci dacă dragostea nu prinde aripi?

fall in loveUna dintre cele mai creative cereri de căsătorie vine din partea unui britanic. Acesta a oferit un alt înțeles expresiei „fall in love” ( mot-a-mot „cădere în dragoste” = a te îndrăgosti) atunci când și-a dorit să-și surprindă viitoarea soție, folosindu-se de o cădere la modul propriu.

Britanicul a urcat cu partenera sa pe acoperișul unui bloc, unde, după ce a făcut o frumoasă declarație de dragoste, acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe spate. Prietena lui a fost șocată, însă și pe atât de uimită când a văzut că acesta a căzut pe o saltea, unde era pregătită magica întrebare: „Will you marry me?/Vrei să te căsătorești cu mine?”.

#2 O iubire până la stele

Tu ce ai face dacă prietena ta ar fi pasionată de astronomie? Cu siguranță te-ai folosi de acest lucru pentru a o cere în căsătorie, însă cum?

o iubire pana la steleRay O’Connor, un irlandez, și-a dorit să profite de pasiunea pe care o împărtășea alături de prietena lui, cu care avea o relație de peste 5 ani, propunându-i să admire stelele. Acesta a scris respectiva întrebare pe lentila unui telescop.

Ei bine, de această dată metoda de a cere în căsătorie nu a fost la fel de intensă, dar cu certitudine a fost una cât se poate de romantică. Este de un real ajutor să cunoști pasiunile viitoarei soții cât se poate de bine și să-ți pui imaginația la lucru pentru a crea un astfel de moment.

#3 Traseul dragostei

Următorul exemplu arată cum ai putea să faci o cerere de căsătorie folosindu-te de amintirile căpătate de-a lungul relației.

Traseul dragostei Justin Lebon, un tânar american, s-a gândit că ar putea reda traseul pe care l-a avut relație lui într-un mod cât se poate de ingenios, folosind o tablă de Monopoly personalizată. Acesta a rugat o persoană specializată să realizeze o tablă din lemn, în care să înlocuiască cartierele originale cu cele în care a copilărit alături de prietena sa, destinațiile preferate de vacanțe, precum și mesajele scrise pe cartonașe. Momentul magic a fost atunci când prietena lui a ales cartonașul „Șansă” modificat, pe care scria ”Will you marry me?/Vrei să te căsătorești cu mine?”, iar dacă răspunsul era da să avanseze spre „Luxury Tax”, unde era ascuns inelul de logodna.

Aceasta este într-adevăr o cerere de căsătorie impresionantă și care necesită o creativitate peste măsură, dar care a fost, pur și simplu, genială!

 

#4 Cursa către fericire

La ce crezi că s-ar gândi prietena ta dacă i-ai propune să alergați împreună într-o dimineață, la fel ca în orice altă zi?

Cursa catre fericirePentru Steve, un alt britanic, alergarea matinală a fost un moment oportun de a-și surprinde partenera. Acesta a pornit GPS-ul și a planificat un traseu pentru a alerga alături de iubita sa. La capătul acestei curse de jogging, care a fost de altfel destul de obositoare, i-a arătat femeii cum arată traseul pe care tocmai l-au parcurs.

Urmele înregistrate de GPS formau exact întrebarea „Will you marry me?”. Aceasta a fost cu siguranță una dintre cele mai solicitante cereri de căsătorie, însă efortul se pare că a fost răsplătit, răspunsul fiind „da”.

 

Așadar, se pare că imaginația poate duce spre cereri de căsătorie cât mai impresionante și care mai de care mai creative. Sper că aceste exemple te vor inspira și te vor ajuta să-ți surprinzi partenera cât mai plăcut, iar răspunsul să fie unul singur: DA!

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ