E-ring – sau cum poti personaliza complet un inel de logodna

0
205

Când vine vorba de design personalizat al bijuteriilor există tot felul de prejudecăți, iar cel mai des întâlnite sunt:

  1. Că tot acest proces este unul foarte scump și …
  2. că necesită foarte mult timp.

Însă, așa cum ne tot învață legile lui Murphy, lucrurile sunt aproape pe dos.

cum poti personaliza un inel de logodnaCa să fim mai preciși, noi, echipa E-ring, vă asigurăm de faptul că putem transforma ideile dumneavoastră în ceva cât se poate de palpabil, începând cu alegerea pietrei, crearea design-ului și continuând cu realizarea produsului finit, în mai puțin de 21 de zile. Mai mult, vă putem garanta faptul că toate aceste lucruri se vor realiza la cel mai bun raport calitate – preț.

Procesul, deși ar putea părea foarte complex, este de fapt unul foarte simplu și vă oferă control deplin în toate etapele sale, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Primul pas și, în același timp, cel mai important, este să ne prezentați ideea. Pornind de la aceasta, fie ea o schiță, o imagine sau o simplă descriere a inelului de logodnă mai mult ca perfectul, echipa noastră de specialiști poate demara procesul de design personalizat.

Pasul imediat următor constă în alegerea pietrelor – diamante sau alte pietre prețioase – și a materialului dorit – aur alb sau galben, de 14k sau 18k.

Din nou, vă asigurăm de faptul că în tot acest timp veți avea parte de sprijinul și de consilierea echipei de specialiști E-ring, astfel încât alegerea dumneavoastră să fie una cât mai ușoară și mai plăcută. Și pentru a fi siguri că ne încadrăm în bugetul pe care vi l-ați propus, vă vom comunica în acest punct al procesului o cotație preliminară de preț.

Odată ce ați decis că putem merge mai departe, vom începe realizarea proiectului dumneavoastră în format 3D, folosind cele mai noi programe dedicate realizării bijuteriilor. Produsul, în varianta aceasta, vă va fi prezentat în format foto sau video de cea mai bună calitate, astfel încât să puteți lua decizia finală. Vestea bună este că numărul de modificări sau de variante pe care vi le putem pune la dispoziție este nelimitat!

Imediat după validarea design-ului, vă vom confirma și prețul final al produsului.

Ultima etapă este aceea de realizare efectivă a bijuteriei, adică imprimarea modelului în ceară, urmată de turnarea în aur, finisarea bijuteriei și montarea pietrelor. Unul dintre lucrurile cele mai importante de știut este că folosim cea mai modernă tehnologie de imprimare 3D, cu cea mai mare rezoluție disponibilă pe piață în acest moment.

Misiunea echipei E-ring este aceea de a vă oferi servicii de design personalizat, în care să fiți implicați pe toată perioada de realizare a acestuia și de a vă ajuta să obțineți o bijuteria mult visată, bijuteria mai mult ca perfectul.10464108_725298587529520_2375385596115150869_n

Dacă aveți vreo idee despre bijuteria pe care v-o doriți și vreți să încercați să vă creați propriul design, tot ceea ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos sau să ne scrieți pe adresa office[@]ering.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ