Cum sa cumperi un inel de logodna „mai mult ca perfectul”? sau Prolog

0
4083
inel

Te trezești în fiecare dimineață alături de fata cu care ți-ai imaginat încă din adolescență că vei fi și știi sigur că ea este femeia alături de care îți dorești să îți petreci tot restul vieții. Da, acesta este primul pas – să știi, nu să crezi, că e femeia cu care, dacă închizi ochii pentru o secundă, te vezi pe prispa unei case la munte, alături de copii, nepoți, câini și pisici, sau pe un vas de croazieră, cheltuindu-vă toate economiile explorând Insulele Virgine Americane.

inele-de-logodnaȘi pentru că she’s THE ONE, vrei să strigi în gura mare, să afle toată lumea cât de mult o iubești și cât de importantă este această relație pentru tine. Te gândești să o ceri în căsătorie, să o faci fericită și să-i organizezi nunta la care știi că a visat dintotdeauna. Până aici nu pare a fi nimic complicat: știi ce îți dorești și mai știi că următorul pas firesc este să îi cumperi inelul de logodnă și să găsești cel mai potrivit moment în care să i-l oferi. Hopaaaaa!!! Cumpărarea inelului de logodnă, a inelului de logodnă „mai mult ca perfectul”… adică cum?! Și, fără să vrei, ai ajuns în punctul în care te simți ca un câine surd la vânătoare. Și nu, nu e vina ta, doar că totul devine foarte complicat, mai ales că îți dorești ca acest moment să fie unul pe atât de special pe cât sunt sentimentele tale pentru ea. Mai mult, fie că intri într-un magazin de bijuterii sau că navighezi website-urile magazinelor online, totul devine dintr-odată foarte întortocheat: ai de ales materialul din care să fie inelul de logodnă, piatra prețioasă (da, dar ce formă să aibă aceasta?), culoarea, vintage sau modern, mărimea perfectă etc.

Pentru că nimeni nu merită să treacă prin furcile caudine căutând inelul de logodnă perfect (ba dimpotrivă, trebuie să fie un moment de bucurie), ne propunem să venim în sprijinul tău. „Ne”? Cine „ne propunem”? Ah, am uitat să ne prezentăm! Noi suntem E-ring, producător de bijuterii cu tradiție, garantul nostru fiind cei 12 ani de experiență în domeniul bijuteriilor,  cu ateliere proprii, dotate cu cele mai noi tehnologii și asta doar pentru că ne dorim să oferim cele mai bune produse, inclusiv din perspectiva raportului calitate/preț. De fapt, noi nu facem bijuterii pentru vitrine, sertare, cutii și cutiuțe. Facem bijuterii pentru oameni.  De aceea, ne-am gândit să fim primii care să îți ofere un ghid practic de cumpărare a inelelor de logodnă, ușor de urmărit și de înțeles. Vrem ca acesta să transforme momentele de panică și de anxietate într-o experiență facilă, o experiență de care să îți amintești cu zâmbetul pe buze știind că ai găsit inelul de logodnă perfect pentru femeia perfectă.

Și pentru că nu vrem să te aruncăm brusc în valurile învolburate ale domeniului bijuteriilor, îți propunem un foarte scurt info point, cu ajutorul căruia să afli cateva detalii despre apariția și semnificația inelului de logodnă.

Știați că:

  • obiceiul purtării unui inel de logodnă își are originile în Egiptul Antic unde inelul simbolizainel un cerc nesfârșit și spațiul din inel o poartă?
  • primul inel de logodnă a fost oferit în anul 1477, de către Maximilian I al Austriei iubitei sale, Maria de Burgundia?
  • inelul de logodnă se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi, potrivit unei vechi credințe care spunea că vena din acel deget se îndreaptă direct către inimă?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ